Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Als u op zoek bent naar antwoorden op uw vragen "Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?", Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ten eerste een korte definitie van ketonen: ketonen zijn energierijke, zeer voedzame stoffen die door de lever worden geproduceerd en worden gebruikt voor energie in tijden van ketose (een aandoening waarbij het lichaam geen eiwitten en / of koolhydraten gebruikt voor energie). Ketonen kunnen ook door mensen worden gemaakt door bepaalde voedingsmiddelen te consumeren, zoals diegenen die een dieet volgen; deze voedingsmiddelen staan bekend als ketonsupplementen.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Nu, als u wilt afvallen (en af wilt blijven), zijn er een paar dingen die u moet weten. Ketonen zijn erg gezond voor het lichaam. Keto dieet wat is dat? En hoe werkt het ketogeendieet?. Ze helpen op natuurlijke wijze vet te verbranden zonder uw calorie-inname te verhogen of andere ernstige bijwerkingen te veroorzaken, zoals hongergevoel. Ze verhogen ook uw stofwisseling, waardoor uw lichaam efficiënter kan werken en zo uw stofwisseling versnelt.

Het belangrijkste dat u over ketonen moet weten, is dat ze uw metabolisme in een stroomversnelling brengen. Door deze verhoogde stofwisseling kan uw lichaam opgeslagen vet omzetten in een snelle en gezonde brandstofbron. Dit resulteert in een verminderde behoefte om voedsel als vet op te nemen en dus meer energie en minder vetopslag. Als bijkomend voordeel kan een ketonendieet zeer gunstig zijn voor uw algehele gezondheid. Het is niet alleen gunstig voor uw inspanningen om af te vallen, maar het is ook goed voor uw hart en uw algemeen welzijn. Ketonen zijn ook geweldig voor mensen die lijden aan ziekten zoals diabetes en de ziekte van Alzheimer.

Klik hier om meer te lezen: HetKetogeendieet.nl