Tips voor het kopen van een huis – 9 belangrijke dingen die uw makelaar voor kopers moet doen

Makelaar

Tips voor het kopen van een huis – 9 belangrijke dingen die uw makelaar voor kopers moet doen

Gebruik deze lijst om alle agenten uit te schakelen waarmee u niet langer wilt werken. Dit zijn negen belangrijke dingen die een makelaar moet doen voor potentiële huizenkopers. Als u een makelaar van hoge kwaliteit vindt, zullen ze meer dan bereid zijn om met al deze dingen om te gaan. Als u er geen kunt vinden, overweeg dan om iemand in te huren die dat wel doet. Misschien ben je gewoon aangenaam verrast door wat je hoort.

Ontvang een kopie van uw kredietrapport – Dit is een goed moment om een kopie van uw kredietrapport te krijgen, omdat het u inzicht geeft in hoe goed de makelaar het doet met onderhandelingen Makelaardij Schierbeek. Als de makelaar goed werk heeft geleverd door te onderhandelen over de aankoopprijs van het huis, zou er voor u weinig reden moeten zijn om te twijfelen aan hun vermogen om de deal op de koopovereenkomst voor het huis te sluiten. Als ze een vastgoedadvocaat hebben aanbevolen waarmee u zich niet prettig voelt om mee samen te werken, laat de advocaat dan een brief naar de makelaar sturen waarin u uw bezwaar uitlegt en hen vraagt om alstublieft geen contact meer met u op te nemen over dit contract – dit laat hen weten dat u serieus bent over de overeenkomst.

Wees assertief – Veel kopers laten de makelaar voor hen onderhandelen en hebben daarom niet altijd het gevoel dat ze de touwtjes in handen hebben. Je moet assertief zijn. Laat de makelaar weten dat u elk woord in het contract leest en dat u de aanbiedingen van andere kopers bekijkt en dat u beslissingen neemt op basis van wat in uw belang als koper is. Onthoud dat als u niet tevreden bent met het huis dat u koopt, u het huis altijd kunt dumpen en een ander kunt zoeken. Dit is niet de verantwoordelijkheid van de makelaar; het is echter uw verantwoordelijkheid om uw wensen door te voeren.

Voor meer informatie klik je hier: Makelaardij Schierbeek