ethereum

Wat is ethereum cryptocurrency?

Het Ethereum Cryptocurrency-project heeft tot doel het concept van het werk op slimme contracttechnologieën toe te passen. Dit concept is geadopteerd door verschillende bekende ondernemingskapitalisten als een model om in hun beleggingsstrategieën te emuleren. Het doel van deze onderneming is om een virtuele activa-marktplaats te creëren waar de tokens onmiddellijk tussen beleggers zullen worden uitgewisseld zonder de noodzaak van een derde partij. Op deze manier kunnen de tokens verhandelbaar worden gemaakt en kunnen inkomsten genereren voor hun makers.

Kortom, een ether-token is een digitale valuta die gegevens op een gedistribueerd grootboek heeft opgeslagen, de Blockchain genaamd. Dit staat in contrast met de meer traditionele methode voor het omgaan met valuta, waarbij het eigendom en de waarde van de eenheid worden bepaald door een centrale overheid. De tokens worden gemaakt door een open-source-softwareprogramma genaamd de EtherMint Bot of door een bedrijf of organisatie, de Etherchain genaamd. Het token wordt opgeslagen in de voogdij over de ontwikkelaars, en het kan op elk moment worden verhandeld met behulp van een internetcomputer.

Het belangrijkste verkooppunt van het Ethereal Cryptography-systeem is het gebruik van de bewijsbare technologie.

Dit is anders dan de bewijs van-digitaliteit die wordt gebruikt in het Bitcoin-systeem, waarin een bepaalde hoeveelheid computervermogen vereist is om te bewijzen dat een transactie echt is. Met Ether Cryptokits is het niet nodig om je zorgen te maken over de hoeveelheid rekenkracht die nodig is, omdat de eigenaar degene zal zijn die het werk doet.

Als het gaat om investeren in de cryptocurrency, is het belangrijk om te begrijpen hoe dit specifieke soort investering werkt. Kortom, iedereen kan in de ETF kopen wanneer hij of zij de gegeven prijs bereikt. Daarna kan iedereen zijn of haar aandelen verkopen voor winst. Er is ook een onbeperkte toevoer van ether voor de hele levensduur van het platform. Omdat er absoluut geen dop is op het aantal tokens dat kan worden gekocht en verkocht, staat het hele proces bekend als nut.

In een notendop is het hele idee achter de Ethereum-cryptocurrency om te profiteren van het idee achter de succesvolle lancering van de Etoro-valuta.

In feite is het hele ethos van het project afgestemd op het mogelijk maken van de gebruikers van de cryptocurentie om een gedecentraliseerd autonoom systeem te creëren door het gebruik van slimme contracten en dergelijke. Het idee is in principe om het hele proces in een gesloten-lus één te draaien, waarbij de tokenhouders dienen als de softwaretesters. Op deze manier kunnen ze ervoor zorgen dat het protocol dat door de ontwikkelaars wordt gebruikt, prima werkt en alleen werkt zoals bedoeld.

Een van de meest significante verschillen tussen de Ether-valuta en de traditionele cryptoledger is het feit dat het laatste sterk vertrouwt op slimme contracten om te functioneren. Deze slimme contracten, ook wel het Smart Contract-pakket genoemd, zijn wat het hele computersysteem regelt. Kortom, ze maken bepaalde vooraf bepaalde processen en resultaten mogelijk in het netwerk. De slimme contracten zijn echter mogelijk niet altijd helemaal ideaal, omdat ze misschien een aantal gebreken hebben die hun functionaliteiten beperken. In dergelijke gevallen worden de gebruikers meestal de mogelijkheid gegeven om hun transacties uit te stellen of te annuleren, afhankelijk van de feedback die ze ontvangen van de testfase.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/