Wat is rimpelplatform?

rimpeling

Wat is rimpelplatform?

ripple is een computer-netwerk-architectuur-emulator, valutawissel en peer-to-peer leensysteem ontwikkeld door hier Labs Inc. In de meest eenvoudige vorm is dit hoe ripple werkt: u stuurt een transactie van uw bankrekening naar een andere bankrekening van de persoon. Ripple berekent vervolgens de snelheid waarmee geld tussen de verzendende partij en de ontvangende partij reist en stuurt dit als een transactie naar een andere partij. Vervolgens ontvangt de ontvangende partij deze transactie en gebruikt deze om een tarief te berekenen waartegen het geld moet worden overgemaakt. Ripple berekent vervolgens de snelheid waarmee geld tussen de verzendende partij en de ontvangende partij reist en stuurt dit als een transactie naar weer een andere partij. Als al deze transacties binnen een bepaald tijdsbestek plaatsvinden, vangt het Ripple-algoritme wat het ziet en herhaalt het proces zich en ontstaat er een Ripple-netwerk.

ripple kan worden geïmplementeerd bovenop het Open Ledger-protocol dat ook bekend staat als het Open Ledger Project (OLP), een softwarestack die is ontworpen om kostenefficiënte, beveiligde en fraudevrije betalingsrails te bieden. Ripple kan de behoefte aan intermediaire financiële instellingen of de Currency Traders vervangen, omdat Ripple een functionaliteit heeft ingebouwd in valutahandel. De OLP maakt het wisselen van valuta mogelijk vanaf elk deelnemend computersysteem via internet. Dit wordt bereikt door meerdere computers via internet met elkaar te verbinden en deze computers vervolgens in staat te stellen transacties te verwerken en af te wikkelen via overeengekomen digitale valutakoersen.

De OLP en Ripple bieden een kosteneffectieve en veilige manier om geld over te maken via netwerken. ripple kan ook digitale valuta's, digitale goederen en andere digitale activa verwerken die op internet verhandelbaar zijn. Digitale goederen omvatten items zoals games, applicaties, digitale muziek, films, enz. Digitale valuta xrp wordt gedefinieerd als digitale valuta die wiskundig geprogrammeerd zijn. De wiskundige programmering die binnen dit activum wordt gebruikt, kan een unieke transactieteller, een slim contract of een geautomatiseerd handelsplatform omvatten dat de uitdaging van veiligheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid oplost.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://bitcoinmeester.nl/