Wat is software? Anomoz

wat is een software

Wat is software? Anomoz

Een vraag die mij veel wordt gesteld van technische personen en nieuwelingen aan computers is wat software is, en specifiek anomoz 2. Software is niets anders dan een reeks instructies en informatie die de computer instrueren hoe een bepaalde bewerking moet worden uitgevoerd. In dit geval instrueert het de computer om online te zoeken. Wikipedia definieert software als "In computerterminologie: een programma dat uitvoer produceert op bevel van de gebruiker."

Anomoz is een online encyclopedie die is geschreven in een eenvoudige programmeertaal. Het dient als een portaal van de echte wereld naar het internet, waar veel dingen mogelijk zijn, zoals het verwerven van kennis en informatie die men misschien niet met traditionele middelen kan verkrijgen. Degenen die bijvoorbeeld kennis en vaardigheden hebben opgedaan via andere middelen, zoals boeken en andere media, kunnen nu de kennis en vaardigheden gebruiken via anomoz om hen te helpen bij het verwerven van verdere kennisniveaus, naast andere voordelen.

Anomoz is ontwikkeld door Todd Ditchendorf, een promovendus die heeft gewerkt aan een project om een webgebaseerde anomozapping-applicatie te ontwerpen. In dit project is hij erin geslaagd om te ontwerpen wat waarschijnlijk 's werelds eerste open source software is, een stukje code dat iedereen kan gebruiken en aanpassen. In feite kan iedereen die geïnteresseerd is de code gebruiken en deze veranderen in software die ze aan anderen kunnen verkopen, en Todd heeft de code gratis aangeboden op zijn website. Als gevolg hiervan nemen veel mensen anomozaps en passen ze deze aan om ze nog beter te maken en om bij te dragen aan de wereld in het algemeen.

Voor meer informatie klik je hier: anomoz 2