Wat weet ik over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat weet ik over Microsoft SharePoint?

De voordelen van het gebruik van SharePoint in het bedrijfsleven zijn talrijk en hoewel het systeem niet zo geavanceerd is als andere systemen, heeft het veel voordelen. Een van de belangrijkste voordelen van SharePoint is dat het integratie mogelijk maakt met applicaties die u al heeft ontwikkeld. Bent u bekend met deze applicaties, dan is de kans groot dat u uw SharePoint-systeem kunt integreren met uw MS Office-applicaties zoals Word en Excel. Hierdoor kunnen uw medewerkers optimaal profiteren van de applicaties waarmee ze al vertrouwd zijn.

Een ander voordeel van het gebruik van SharePoint is dat het, hoewel het misschien niet zo geavanceerd is als de andere opties die momenteel op de markt zijn, veel van dezelfde opties biedt die u in andere webtoepassingen zou vinden. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om bestaande webapplicaties zoals e-commercetoepassingen zoals PayPal te gebruiken. online onvoorwaardelijk. Behalve dat u uw bestaande applicaties kunt gebruiken, biedt het ook dezelfde functionaliteit als veel van de populaire CMS zoals Joomla en Drupal.

Hoewel u misschien niet al deze mogelijkheden hoeft te gebruiken, kan het hebben van deze mogelijkheden zeker een groot voordeel blijken te zijn. Wil je aan de slag met SharePoint, dan kun je het beste een van de gratis proefversies aanschaffen. Hiermee kunt u de wateren testen en zien of SharePoint geschikt is voor uw bedrijf. Als u besluit dat het iets is waar u zich mee wilt bemoeien, dan loont het om een goed begrip te hebben van de verschillende concepten, hoe elke applicatie werkt en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen. Door meer te weten te komen over de webtoepassingen waarmee SharePoint kan worden geïntegreerd, kunt u uw kennis uitbreiden en effectiever gebruik maken van dit voordelige programma.

Klik hier om meer te lezen: Sharepoint modules